• Bútorfestő workshop mindenkinek, aki szereti az alkotás örömét.
    Időpont: 2016. november 12. 10:00 - 17:00 óra
    1136 Budapest, Balzac utca 9.

    Olyanokat is szívesen látunk, akik még soha életükben nem festettek semmit, mert nálunk garantált a sikerélmény.
    Pontos, precíz munkával, szakmai támogatással gyönyörűszép darabot vihetsz haza. Te festesz, de ha kell, "fogjuk a kezed" :)
     
    ad2e28581af20ee5f4a11829cff26f36

    Mikor kezdünk és mikor végzünk?
    - délelőtt 10-kor találkozunk a műhelyben, és valahol 17-18 óra között búcsúzunk egymástól

    Mit hozz magaddal?
    - egy olyan széket, kis asztalt, éjjeli szekrényt, sámlit, ládikát, képkeretet, tükörkeretet, amelyet szívesen átfestenél vintage stílusban (fontos, hogy ezek szerkezete ép legyen és tisztított állapotban hozd, mert nem lesz idő a javításra, tapaszolásra, csavarozásra, fűrészelésre, évszázados koszok eltávolítására)
    - amennyiben nincs festendő bútorod, úgy jelezd azt jelentkezésedkor, és elküldjük a nálunk fellelhető darabok fotóit árakkal együtt

    Mit kapsz tőlünk?
    - Vintage Paint krétafestéket és waxot az alkotáshoz bármely választott színben (36 + 3 festék szín, valamint 6 féle wax szín közül választhatsz)
    - minden eszközt a munkához (ecseteket, csiszolóvásznakat, stencil sablonokat, stb.)
    - mi takarítunk utánad, mi mossuk az ecseteket, és a kezed alá dolgozunk, hogy Neked csak az alkotással kelljen foglalkoznod
    - gondos szakmai segítséget, amit mindjárt az elején kb 1 órás elméleti interaktív előadással kezdünk (közben kávézunk, teázunk és friss croissant ropogtatunk)
    - a tanfolyam teljes idejére biztosítunk arról, hogy a nagy munkában igyál és egyél is némi ropogtatnivalót :)
    - 10% kedvezményt adunk a tanfolyam napján a Vintage Paint termékeiből
    - ha bizonytalan vagy a bútorod leendő színét illetően, segítünk kitalálni a koncepciót, hogy igazán az otthonodba illő darabbal térj haza
    - ha jártál már nálunk workshopon, a további workshopok árából 10% kedvezménnyel kedveskedünk

    Milyen díszítéseket rakhattok a bútorokra?
    - stencilezhetsz, transzferálhatsz (utóbbihoz küldd el a kívánt grafikát e-mailben)
    - vásárolhatsz itt helyben bútorgombokat is 750 Ft / db áron
    - a Vintage Paint dekortapétáival dekupázsolhatsz is

    Mennyibe kerül a részvétel?
    - a workshopon való részvétel díja hozott bútor esetén: 15.000 Ft / fő

    Hogyan jelentkezhetek?
    - jelentkezésedet küldd el üzenetben a DECOR 2GO • Látványműhely és Bemutatóterem • Vintage Workshop & Showroom vagy a Vintage Paint Hungary facebook oldalán, vagy a hello@decor2go.hu, illetve a hello@vintagepaint.hu e-mail címek valamelyikére a workshop dátumát és SZÁMLÁZÁSI ADATAIDAT megadva, és a festendő kisbútor fotóját mellékelve.
    - a workshopon való részvételt a teljes díj befizetése mellett biztosítjuk. AZ ÖSSZEG BEÉRKEZÉSI HATÁRIDEJE A FOGLALKOZÁS NAPJÁT MEGELŐZŐ SZERDA délután 17 óra. A részvételi díjat utalással tudod rendezni, amelyhez az adatokat a jelentkezésedre válaszolva küldjük el.
    - a befizetett díjt részvételi lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni, azonban a befizetés napjától számított 6 hónapon belül felhasználható másik VINTAGE PAINT WORKSHOPra, illetve termékek vásárlására.
    - amennyiben a workshop valamilyen oknál fogva a Vintage Paint Hungary által kerül lemondásra, úgy igény esetén a befizetett összeg visszajár, vagy szintén felhasználható más workshopra, illetve termékek vásárlására.

    (Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a workshopon "ilyen volt / ilyen lett", valamint werkfotókat is készítünk, amelyet mind a Decor 2Go, mind a Vintage Paint Hungary odalán referenciaként felhasználunk. Hozzájárulunk továbbá ahhoz, hogy Te magad is készíts nálunk fotókat, illetve az általunk fotózott és facebookra feltöltött képeket megoszd, azonban a céglogóink eltávolításához, a fotók megvágásához, bármilyen átalakításához, saját logóval történő ellátásához, valamint üzletszerű felhasználásához nem járulunk hozzá. A workshop teljes ideje alatt hang- és videófelvétel készítése nem megengedett.)

MadeinFranceCE 2 logoBFW LOGO1 LeGourmetdeBordeaux MBA logo