• Egyre többször hallani a fenntartható és az etikus divatról, de vajon pontosan mit is jelent ez? Miért nem fenntartható és etikus a divatipar, és mit tehetünk ellene?
     
    17880600 1923841177848839 2789310142896051628 o

    Időpont: 2017. április 27., 17:3020:00
    Budapesti Corvinus Egyetem, "C" épület VI-V.ea
     
    Idén hivatalosan is elindult a Fashion Revolution magyarországi képviselete. Április 27-én minden érdeklődőt szeretettel várnak egy sokszínű előadássorozatra, ahol többek között szó esik majd arról, hogy milyen problémák jellemzik ma a divatipart, milyen környezetkárosító hatásai vannak a fast fashion gyártatásnak és a túlfogyasztásnak, és nem utolsósorban, hogy miért fontos a társadalmi felelősségvállalás kérdése a divatipar kapcsán. Az érdeklődők betekintést kapnak az ipar és a gyártás kulisszái mögé, valamint hasznos tanácsokat arra vonatkozóan, hogy mit tehet az átlagfogyasztó, ha tudatosabb vásárlóvá szeretne válni.

    Sokan kérdezik és jogosan: egyáltalán van ma Magyarországon ruhaipar? Léteznek gyárak, gyártók? Igen, nem is akármilyenek! Rendkívül fontos és előremutató az MNV programja, amely igyekszik összehozni a magyar tervezőket a magyar gyártókkal. A program külön érdeme, hogy komoly társadalmi felelősségvállalás is jellemzi, ugyanis az abban résztvevő gyártók megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztatnak. Többek között erről a programról is beszél majd az MNV képviselője április 27-én! Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

    Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

MadeinFranceCE 2 logoBFW LOGO1 LeGourmetdeBordeaux MBA logo