• HEraMade, Hódi Erika üzlete
    Írta : Hiros Csilla

     

    hera2A kézművesek között nagyon ritka, hogy az alkotásaikhoz egyszerre több, egymástól teljesen eltérő technikákat használjanak, esetenként kombinálva is őket ugyanazon az alkotáson belül.

    A HEraMade színes, bohém holmikat kínál, melyek árasztják a vintage hangulatát, közben fiatalosak, élettel teliek, és nagyon változatosak. A technikák sokrétűsége- a selyemfestés, nemezelés, kötés és horgolás alkalmazása- az alkotó képzeletének nagyobb szabadságot ad, mi pedig szélesebb és változatosabb kínálatból szemezgethetünk. Az alapanyagok tekintetében a természetes alapanyagok, pl. a pamut, gyapjú és a selyem dominálnak.

    A sok szín, a technikák variálása igazán autentikus alkotásokat eredményez.

     

     

     

     

     

     Hera3 2A termékek között kiegészítők egész sorát találjuk: gyöngyös karkötő, horgolt fülbevaló és öv, selyemkendő, táska és sapka is szerepel a sorban, de aki a kézműves, egyedi ruhadarabok szerelmese, az is találhat kincseket. A mellények, bolerók, ruhák és poncsók által hideg időben az öltözék felett viselve, rétegezve, vidámságot csempészhetünk a komor, téli ruhatárunkba, a bátrabbak viszont nyáron önmagában is felhúzhatják a horgolt kisruhákat.

    Aki inkább a kiegészítők, táskák, vállkendők között válogatna, azoknak azt tanácsolom, hogy lehetőség szerint egyszínű, és minél egyszerűbb ruhákkal kombinálják a HEraMade termékeit, hiszen egy színes, önmagában díszes ruhával együtt kaotikussá válna az összkép.

     

    Apróbb ékszerek, kiegészítők esetében jó ötlet két, egymáshoz színben illő darabot választani, egy kisruhához például vehetünk fülbevalót és táskát, valamint nyaklánc és öv párosítása mellett is dönthetünk. Ily módon akkor sem kell lemondani arról, hogy saját stílusunkat képviseljük, ha az alkalom miatt visszafogottan, vagy elegánsan kell megjelennünk, mert vintage és bohókás jegyeik ellenére ezek a kiegészítők egy semleges színű, klasszikus vonalvezetésű ruhával modern kombinációt adnak ki, aminek hála úgy is alkalomhoz illőek lehetünk, hogy közben megvillogtatjuk személyiségünket, és egyedi ízlésünket.

    Akinek a munkakörnyezete vagy a munkája követeli meg a hivatalosabb megjelenést, az is csempészhet egy kis vidámságot a hétköznapokba, ha az irodai viselethez egy helyes nyakláncot, vagy egy horgolt övet választ. Az egyébként már halálosan unalmasnak tűnő egyszerű kis fekete ruhát is feldobhatjuk ily módon, összhatásában mégis jól öltözöttek leszünk.

     

    FB4 HeraAkinek ezek a kiegészítők túlságosan rusztikusak, azok figyelmébe a kézzel festett selyemsálakat ajánlom, a HEraMade boltjából. Felettébb elegánsak és nőiesek, és jó befektetés lehet akár több, más-más színű darabot is beszerezni, hiszen jól variálhatóak. Nyárestéken egy dzsekivel ugyanolyan jól működik, mint a nyakunkon lévő báli illetve farsangi szezon közepette, egy elegáns, alkalmi kiegészítő szerepében.

     

     
     
     

    Író: Hiros Csilla, HACE Creative Design and Stlying

     


MadeinFranceCE 2 logoBFW LOGO1 LeGourmetdeBordeaux MBA logo