• A Pantone a lombzöldet választotta a 2017-es év színének, de a divatszakértők úgy gondolják, hogy valami egészen más lesz az év divatszíne idén.

    Az előrejelzések szerint a tengerészkék uralja majd a trendeket, és bármilyen ruhadarab divatosnak számít, ami ebben a színben készült.

    14581529 389422178056654 2996539635690145496 n 

    Mindegy, hogy nadrág, felső, szoknya vagy egyberuha, a tengerészkéket bármilyen formában viselheted. Főleg egyszínű ruhadarabokat érdemes ebben a színben választani, vagy olyat, amelynek mintájában ez a domináns. Szinte bármilyen másik színnel jól kombinálható, még a kék világosabb árnyalatai is illenek hozzá, mert bár telt szín, egyáltalán nem hivalkodó, és kiválóan alkalmazkodó tónus.

    A feketével vagy a kék más árnyalataival ellentétben a tengerészkéket akkor is viselheted az arcod közelében, ha világos a bőröd, mert nem fog fakónak mutatni, sőt, élénkebbnek és élettel telinek mutat. A pasztellszínekkel és a krémszínekkel kombinálva letisztult, elegáns külsőt kölcsönöz, ha viszont élénk, feltűnő tónusokkal viseled, vidám és üde hatást kelt.

    Szőkék, kék szeműek figyelem! Ez a ti színetek! A kék szín hideg tónus, ezért mindenképpen kell mellé valamilyen halvány, sápadt árnyalat.
    Ez vagy a bőr színében, vagy a szem és haj világos színében nyilvánul meg. Ezért leginkább a világosabb bőrű sötétbarna hajúak, vagy a szőke, kék szeműek számára a legideálisabb viselet.
    A kéket nem lehet elrontani, ha fehérrel, vagy feketével párosítod. Az égszín árnyalatot arannyal, vagy ezüsttel meséssé varázsolhatod, a türkizkéket lilával vagy más sötétebb kékkel párosítsd. 
     
    Szerző: Enyedi Judit stylist, Jes stílustanácsadás
    Ha szeretnél változtatni öltözködéseden akkor jelentkezz és megtalálom stílusod. :)
    facebook/juditenyedistylist/: JES

MadeinFranceCE 2 logoBFW LOGO1 LeGourmetdeBordeaux MBA logo