• Nagy örömömre, a Pink Code Kft. megkeresésére az Eli.B márka gyönyörű ruháihoz készíthettem nyakékeket.

    A tervező, Elisabetta Pesce választása volt, hogy a Budapest Fashion Week-en kifejezetten nagy, színes ékszerekkel mutassa be a Pink Code a ruhákat. Korábbi munkáimat ismerve, rám esett a választás. A többnyire egyszínű ruhákhoz, színében azonos, de mélységében, árnyalatában hasonló nyakékeket készítettem, középre helyezve a hangsúlyt. A zöld rövid ruhához egy cukorkás színű, színes nyakék készült, mely nagyon vidám hatást keltett. A lila ruhához illő gyöngyök pedig merészséget sugároznak. A cukorkás színek, és a kifejezetten nagy, hangsúlyos gyöngyök ihlették meg a Candy-kollekció nevet is.

    blog0

    Budapest Fashion Week fotó: Zsoccfotó

    A fekete és lila virágos hosszú ruhához a minta színeit vettem alapul, melyek szinte belesimultak a környezetbe. A világoszöld üde nyakéket a fehér, virágos hosszú ruhához készítettem, kitűnő kontrasztot ad, és a homogén szín kiemeli a mintákat.

    blog00

    Budapest Fashion Week fotó: Zsoccfotó

    A 2018. novemberi Budapest Fashion Week számomra nagyon sokat adott, hisz bepillantást nyerhettem a profi csapatmunka, szervezés, modellek világába. Ezen kívül nagyon sok elismerést kaptam barátoktól, ismerősöktől és ismeretlenektől is egyaránt.

    Nekem már régi vágyam volt egy ilyen rendezvényen részt venni és nagyon boldog vagyok, hogy a Pink Code csapata lehetővé tette ezt számomra!


MadeinFranceCE 2 logoBFW LOGO1 LeGourmetdeBordeaux MBA logo