• Simonetta Sabo egy egyedülálló fesztivál stílusú ruházati márka, célja, hogy ösztönözze az embereket arra, hogy kitűnjenek a tömegből, és legyenek bátrak megtörni a hétköznapi divat egyhangúságát. A márka sajátossága a textilek kézzel való festése, illetve nyomtatása a már vászonra/papírra megalkotott műalkotások képével, illetve kísérletezés nem mindennapi anyagok használatával és azok beillesztésével a hétköznapi divatunkba.
     
    15571259 1483174178362650 645913323 n
     
    A márka székhelye London, ahol folyamatosan jelen van a divatheteken, pop up boltokban és rangos eseményeken. Az anyagok beszerzése Angliából és Magyarországról történik, és minden egyes darab kézzel készül Londonban. Az úgynevezett "lassú divatot" képviseli, ami azt jelenti, hogy nem tömeggyártás folyik, a minőség kerül előtérbe. Minden termék egyben művészeti alkotás is, ami feldobja bárki ruhatárát és mindennapi öltözetet.
     
    A tervező április végén látogat haza, hogy legújabb kollekcióját a Budapest Fashion Week-en bemutassa. A divatbemutatóról további részletek hamarosan !

MadeinFranceCE 2 logoBFW LOGO1 LeGourmetdeBordeaux MBA logo