• SZÍNEK ÉS ÉVEK
    Írta : Lévay Mária
    Biztosan megbocsájtaná Kaffka Margit, hogy kölcsön vettem a regénye címét, de most nagyon illik a mondanivalómhoz.
    Jó pár évtizede már, hogy színekkel, színharmóniával foglalkozom és mindig magával ragadott a lehetősége annak, hogy megmutassam másoknak, milyen csodálatos hatása van a színeknek a lélekre. A színek harmóniája gyönyörködtet, megnyugtat, vagy éppen felvidít és gyógyít, hiszen a színterápia ugyan úgy javítja a közérzetet, mint az aroma terápia.

    Mint kirakatrendező és dekoratőr, éveken keresztül bőven volt alkalmam színes ruhákkal, kiegészítőkkel, ékszerekkel, olyan szín- és öltözékkompozíciókat alkotni, melyek figyelemfelkeltőek, látványosak és ízlésfejlesztőek voltak. Igyekeztem felhívni a hölgyek figyelmét arra, hogy így is lehet öltözködni, odafigyelve a színharmóniára.

    Jelenleg ez az ízlést formáló vágyam és színharmóniára való törekvés ékszereimben testesül meg.
    Nagy örömömre szolgál az, hogy néhány hónappal ezelőtt megismerkedtem az évszakokról elnevezett színtípusokkal. Így elhatároztam, hogy színtípusok szerint fogok ékszereket, szetteket készíteni. Ezen ékszerek segítségével szeretnék tippekkel szolgálni a színtípus szerinti ékszer választáshoz.
     
    Gyöngy "bilincs" ékszerszett az egyik kedvenc összeállításom. Vörös, csiszolt kövekkel díszített, az egymásba fonódó ívek érdekes, csipkeszerű struktúrát képeznek. A karkötő és a gyűrű együtt rendkívül elegáns hatású. Ezt az ékszerszettet a nyár típusú hölgyeknek ajánlom elsősorban.
     
    gyongybilincs
    Azt, hogy melyik évszaktípusba tartozunk, soha nem késő leellenőrizni. Színpalettánkat érdemes vásárlás előtt megnéznünk, így könnyebben választunk olyan kiegészítőket, melyek jól is állnak.

MadeinFranceCE 2 logoBFW LOGO1 LeGourmetdeBordeaux MBA logo