• Vigyél színt az életedbe!
    Írta : Kovács Kinga
    Kinga Kovacs 2017 Tavasz/Nyár Mini Projekt
     
     
    1549389 639927589395833 1971540192003266225 n
     
    A Vigyél színt az életedbe! (Colour up!) limited edition kollekció elnevezéséből adódóan színes, vidám ruhadarabok exkluzív válogatása. Kovács Kinga ezzel a vibráló, 2017-es Tavaszi/Nyári kapszula kollekcióval nem csak a tavasz által hozott „új életet”, vidámságot, lehetőséget szeretné hangsúlyozni.
     
    A kollekció alapmotívuma az esztétikus, érdekes és az eddigiekhez képest szokatlan szemléletformálás.
     
    Egyedileg hímzett Braille-feliratokkal teszem felismerhetővé a ruhadarabok színeit látássérültek számára, ugyanakkor lehetőséget nyújtva a látó vásárlók számára is, egy különös, már-már titokzatos motívum viselésére.
     
    17361725 1246353768753209 6203475674630659871 n
     
    A Vigyél színt az életedbe! egyfajta mozgalom is, mellyel a tervező, csakúgy, mint tavasszal a természet is „ébred”, reményei szerint az embereket ráébreszti arra, hogy ebben a kissé sem „tökéletes” világban mennyi gyönyörűség van, mennyi lehetőség a boldogságra, újrakezdésre, és annak megértésére, hogy valójában milyen sok dologért lehetünk hálásak, melyet gyakran elfelejtünk.
     
    A ruhák egy színkavaládot képeznek, mely már magában is jókedvre deríti viselőjét. Kinga Kovács viszont kampánya során tovább szeretné motiválni az embereket az által, hogy olyan inspiráló mozgás – és látássérült modellekkel dolgozik együtt, akik helyzetük ellenére a legpozitívabb hozzáállással élik életüket, vidáman tekintve előre, és minden nap hálával fogadva az élet adta újabb lehetőségeket. Mai néha búskomor, pesszimista világunkban fontos, hogy ne csupán olyan emberekkel vegyük körül magunkat, akik valóban tudják értékelni az élet apró örömeit, de váljunk is azokká az emberekké.
     
    A Vigyél színt az életedbe! az élet forradalma, és egyben győzelme a búskomorság felett, mely során Kinga mások támogatására is fel szeretné hívni a figyelmet. Ebben utat mutatva azzal, hogy a kollekció vásárlása során, az eladott termékekből származó bevétel egy részét a Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesületének ajánlja fel, így elősegítve azt, hogy egyszerre csempésszünk boldogságot, vidámságot és színt a saját magunk, és más életébe is, megspékelve egy nagy adag inspirációval és jótékonysággal. Hiszen adni is jó!
     
    Hiszem, hogy a divat mindenkié, a cél, hogy mindenki a lehető legjobban élvezni tudja.

MadeinFranceCE 2 logoBFW LOGO1 LeGourmetdeBordeaux MBA logo