Alkalmi ruha, koktélruha

Golden Lace Bálkirálynői, Udvarhölgy Princess Báli/Esküvői ruha

Golden Lace Bálkirálynői, Udvarhölgy Princess Báli/Esküvői ruha
További képek a termékről
Termék ára: 170000 Ft
Készletmennyiség: 2 db
Szállítási idő: Feladás 15-20 munkanapon belül
Tervező neve: Veronique Amati
Veronique Amati
Bálkirálynőknek készült hercegnői különleges kézzel készített, időtlen luxust és eleganciát képviselő csipke és tüll báli, esküvői ruha. A ruha egyedi tervezés alapján készült limitált darabszámban. A ruha viselőjének megjelenését ez a ruha időtlen eleganciával, királynői luxus életérzéssel ruházza fel. Ajánlott esküvői, báli viseletnek. 
 
 

 

Termék specifikációk/Termék leírás:
Szín: Arany, Barack
Anyag: Csipke, Gyöngy
Alkalom: Valentin nap
Ingyenes szállítás: Igen (Magyarországon belül)
Pénzvisszafizetési garancia: 14 nap
Méret:
Felpróbálom
Vélemények
Tervező:
Veronique Amati
Veronique Amati

A Veronique Amati a nívós couture márkák új generációs márkája, amely megvásárolható limitált szériás kollekcióval is rendelkezik, amellett, hogy Önnek lehetősége van egyénre szabott divattervezésre is.

A márka tervezője időtlen eleganciával, siker és luxus életérzéssel kívánja Önt megajándékozni és egy olyan világba elrepíteni, ahol rég dédelgetett álmai válhatnak valóra.

A tervező olyan hölgyeket kíván megszólítani, akik szeretnek eleganciájukkal, kecsességükkel kitűnni a tömegből és szeretik a minőséget, a különleges darabokat, valamint a luxus életérzést. A Veronique Amati mindennapi prêt-à-porter, haute couture és semi-couture alkalmi luxusdarabokat kínál az egyediséget szerető nőknek, ezért a kollekció egyes darabjai is korlátozott számban készülnek.

A márkát a különleges anyagok pl. tiszta selyem, hernyóselyem, szatén, műbőr, bőr, csipke, tüll felhasználásával alkotja a tervező, érdekes technikákat alkalmazva. A márkára jellemzően a nőiesség játssza a főszerepet némi extremitással fűszerezve és a couture jegyeit idézve.

A Veronique Amati vendégeit ezen kívül teljes körű stílustanácsadással és imázstranszformációval, valamint rendszeres stílus workshopokkal és saját igényekre szabott tréningekkel is kiszolgálja.

Tervező további termékei:
Tervező üzletének megtekintése
MadeinFranceCE 2 La Masni LOGO1 LeGourmetdeBordeaux MBA logo