• Simonetta Sabo divatbemutató
  Írta : Simonetta Sabo
  A Simonetta Sabo Londoni székhelyű, nemzetközileg bemutatott divatmarka , mely kreatív, extravagáns terveivel kívánja megcélozni az eredetiségre vágyó közönséget. Stílusa a Haute Couture izgalmas, színpadias vonalait jeleníti meg, de annak egy letisztultabb, szélesebb körben elérhető és hordható formáját követi művészi darabjaival. Vásárlóink azok a hölgyek, akik unják az egyszerű hétköznapi darabokat és egy kis újdonságra, izgalomra és csillogásra vágynak mindennapjaikban.
   
  Simonetta Sabo
   
   
  Simonetta Sabo kollekcióját a Pink Code üzletében is megtalálhatjátok.
   
  Divatbemutató a Budapest Fashion Week-en:
  2018. április 21., szombat, 19:00 óra
  Gundel Étterem (Bp., Gundel Károly út 4.)
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  Szeretettel várunk mindenkit a bemutatóra, mely a 20. Budapesti divathét keretein belül kerül megrendezésre.  Magyarországon elsõként tekinthetitek meg legújabb, New Moon, vagyis Újhold nevet viselõ kollekciómat.

  0 Hozzászólás
 • Kinga Kovacs divatbemutató
  Írta : Kinga Kovacs

  Kovács Kinga 2014. májusában hozta létre saját divatmárkáját, Kinga Kovacs néven.

  A desiger törekszik a régi és klasszikus elemeket modern, időtálló művé varázsolni.

  A játékos, fiatalos, színes és könnyed ruhák, a kiváló minőségű ruhaanyagokkal és precíz, minimalista szabásvonalakkal csiszolt, klasszikus hatást érnek el.

  Kinga célja nem csupán elegáns, szép ruhák alkotása, de különböző projektjeivel a divatot elérhetőbbé, integráltabbá tenni a fogyatékossággal élők számára is.

  A ruha viselője kétség nélkül az a magabiztos nő, aki bár gyengédnek tűnik, de elég talpraesett ahhoz, hogy tudja, hogyan szerezze meg, amit akar.

  24993338 1495065193882064 3092396642675116394 n

   

  Kovács Kinga kollekcióját a Pink Code üzletében is megtalálhatjátok.

  Divatbemutató a Budapest Fashion Week-en

  2018. április 22., vasárnap, 19:00 óra

  Gundel Étterem (Bp, Gundel Károly út 4.)

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   A ruhák kiegészítői a kifutón az Er-Sil Design ékszerek lesznek. Egyedi, kézzel készült gyöngyékszerek, finom, nőies vonalak és sok csiillogás ! Munkáik gyakran szerepelnek eredményesen hazai és külföldi szakmai versenyeken és pályázatokon.

  Kinga ersil

  Nézzétek meg személyesen!

  Gyertek el április 22-én az első budapesti bemutatóra, mely a 20. Jubileumi Budapest Fashion Week keretein belül kerül megrendezésre.


  0 Hozzászólás
 • Melynda Felting divatbemutató
  Írta : Melynda Felting
  Tar Melinda a Melynda Felting alkotója érdekes technikát használva jelentkezett tavaly első divatbemutatójára a Budapest Fashion Weeken. Nemezelést alkalmazva csizmát, kabátot, kalapot, táskát, ruhákat mutatott be melyek egyszerű ősi technikával, szappan és víz használatával formált alakra, varrásmentesen.
   
  Most a nuno technika jellemzi a tavaszi, nyári kollekciót. A nuno nemez technikát nem túl régen, 1992-ben találta fel Ausztráliában egy Polly Stirling nevű textilművész. Lényege, hogy a finom gyapjúszálak langyos szappanos víz és mozgatás hatására, átkuszálódva a selymen egy új textúrát, puha, selymes tapintású új kelmét eredményeznek. A tervező idén merészebben nyúl különböző anyagokhoz és a pasztell színeket az ezüst tüll és kézi festéssel teszi hangsúlyosabbá. Különleges kombinációk, gyapjú és selyem, ősi technika egy modern világban!
   
  Melynda FeltingDivatbemutató a Budapest Fashion Week-en :
   
  2018. április 21., szombat, 19:00 óra
  Gundel Étterem (Bp, Gundel Károly út 4.)
   
   
  A divattervező különlegessége, hogy az ősi technikát, a nemezelést alkalmazva alkot modern, divatos és egyedi ruhákat, kiegészítőket.
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  Mindenkit sok szeretettel várunk ! Kapunyitás: 18:30 (helyfoglalás érkezési sorrendben)
  Kezdés: 19:00
   

  0 Hozzászólás
 • Izgatottan jelentem be, hogy április 12-én előadást tartok a Globális Fenntarthatósági Divathéten a társadalmi szerepvállalás témájában, melynek arca Lengyel Zsófi lesz, akivel korábban már dolgoztunk együtt.

  Ha szeretnél ott lenni, akkor az alábbi linken tudsz látogatóként is regisztrálni: http://www.divatliga.hu/regisztracio/

  26993556 1523421934421104 5416068623468124511 n

   

  Az eseményről bővebben:

  Harmadszor kerül megrendezésre a Globális Fenntarthatósági Divathét/Global Sustainable Fashion Week (rövidítve: GSFW) 2018 április 11-13 között Budapesten. A GSFW alapítója a Nemzeti Divat Liga Magyarország Egyesület, amely a divatban is a fenntarthatóságot helyezi a középpontba.

  A GSFW egy komplex szakmai esemény, amely ötvözi a nemzetközi konferenciát, workshopokat és öko divatbemutatót a fenntartható és etikus divat témában, ahol a tudatosság, a környezetre való odafigyelés, az etikus és szociális szempontok, mint a társadalmi felelősségvállalás is, előtérbe kerülnek. A résztvevők inspirációt és ismereteket szerezhetnek a fenntartható divat különböző aspektusairól, eredményeiről és az új kihívásokról. A Globális Fenntarthatósági Divathét fontos nemzetközi platformmá vált, az előadók, tervezők, résztvevők több mint 15 országból, az összes kontinenset képviselve csatlakoznak a GSFW idei rendezvényéhez is.

  A 3.GSFW-en fontos hangsúly kap az esélyegyenlőség témaköre is, magyar és külföldi előadók, tervezők konkrét példáikkal mutatják be, hogyan tudják integrálni a fogyatékkal vagy megváltozott élethelyzetben élőket a kreatív munkájukba. Az április 13-i öko divatbemutatón pedig fogyatékkal élők is csatlakoznak a ruhák bemutatásához.

  Büszkék vagyunk arra, hogy ennek a globális és interkulturális együttműködésnek, nemcsak résztvevői, de elindítói és harcosai is vagyunk egy jobb és fenntarthatóbb divat/világ érdekében.

  1. nap – 2018. április 11. 17:00

  Kiállítás megnyitó és Sajtó konferencia
  DILLY BOZADZHIEVA
  – merinó gyapjúból készült festményei
  Albert Baruch and Emil Yordanov – divatfotói
  Helyszín: Bolgár Kulturális IntézetH-1061 Budapest, Andrássy út 14.

  2. nap – 2018. április 12. 10:00-17:00

  “A társadalmi felelősségvállalás fontossága, egyenlőség egy jobb, fenntartható világért”
  Régi hagyományos és innovatív megoldások és társadalmi szempontok a fenntartható divatban
  A legjobb gyakorlatok az EU-ból, Izlandról, Oroszországból, Albániából, Indonéziából, a Fülüp-szigetekről, Bangladesből, Indiából, Pakisztánból, és Kenyából.
  Nemzetközi konferencia és panel beszélgetések
  Helyszín: Budapesti Kereskedelmi és IparkamaraH-1016 Budapest, Krisztina krt 99.

  3. nap – 2018. április 13. 10:00-17:00

  “Kihívások a fenntartható divatban”
  Körforgásos divat – zéró hulladék, a divat hatása a klímaváltozásra, etika és fenntarthatóság a divatban – luxus divat, új technológiák
  Nemzetközi konferencia, panel beszélgetések
  Helyszín: La Prima Fashion Hotel Budapest
  H-1052 Budapest, Piarista utca 6.

  19:00 – Integrált Divat Show – magyar és külföldi öko divattervezők kollekciójának bemutatása – az Ability Fashion Team részvételével
  Helyszín: Millenium Center BudapestH-1052 Budapest, Piarista utca 4.

  Regisztráció: http://www.divatliga.hu/regisztracio/

   


  0 Hozzászólás
 • Mi a FÉRFIAKRA is gondolunk !
  Írta : FreeMountain Design

  A férfiak részére készült ásványgyöngy karkötők, mely a hétköznapokat is különlegessé tehetik.

  "FreeMountain Design" ékszereinket a természet egyszerű szépsége ihlette, melyet az ásványok sokszínűsége és a kagylógyöngyök eleganciája fokoz. Minden egyes ékszerünk egyedileg tervezett alkotás, minőségi alapanyagokból. Annak érdekében, hogy minden igényt kielégíthessünk, antiallergén fém alkatrészeket használunk. Igyekszünk megfelelni mind a fiatal, mind az idősebb korosztály elvárásainak, ezért többféle stílus is megtalálható nálunk.

  blogFreeMountain

  FreeMountain for MEN kollekciónk keretében a férfiaknak szeretnénk kedveskedni. 

  Amennyiben egyedi ízlésedre szabott féldrágakő gyöngyékszerrel szeretnéd gazdagítani életed, akkor várjuk elképzelésed, hogy megvalósíthassuk azt.


  Válogass kedvedvre a különböző ásványgyöngy verziók között!  


  0 Hozzászólás
 • Kreatív lakberendezés
  Írta : Endrédi Design
  Az Endrédi Design korábban Endrédi Antikvitás néven működött. Névváltásunkat az indokolta, hogy már nemcsak antik bútorok értékesítésével foglalkozunk, hanem egy új irányvonal meghonosítását szeretnénk elérni a magyar piacon: kézzel festett antik bútorainkon egyedi motívumok, tájképek, portrék kapnak helyet. A meglepő társítások a színhasználatban is jellemzőek: nem félünk pinkre festeni egy komódot, vagy egy régi rádiót.

  Filozófiánk, hogy szembemenjünk a tömeggyártással, és újra előtérbe helyezzük a kézzel készített bútorok szeretetét. Hisszük, hogy az antik és vintage bútorok egy új esztétikai esélyt adnak a mai, modern enteriőrök sikeréhez. Célunk, hogy az általunk gondosan kezelt gyűjtemény minden egyes darabja megtalálja gazdáját.

  154412 577090662306621 655581718 n

  A bútorok minőségéről, kivitelezésük tökéletességéről az olasz ICLA felületkezelő anyagok, festékek gondoskodnak, valamint azok a képző- és iparművészek, akik a bútorok díszítését végzik.

  Tevékenységünk unikuma azonban az, hogy teljesen egyedi igények megvalósításában is rendelkezésre állunk. Készséggel átkárpitozunk egy régi fotelt, puffot, egyedi díszítést adunk egy bortartónak, komódnak, vagy éppen egy, a vásárlónak kedves mintával, motívummal dekorálunk egy kiválasztott vagy hozott bútordarabot. Az igények egyeztetésében látványtervekkel segítünk.

  Nézz körül üzletünkben !


  0 Hozzászólás
 • Fajta Orsi üveglencsés technikával készíti ékszereit. Üzletében többféle kollekció közül is válogathattok. Örök kedvencei a lepkék és pillangók, illetve a piros, kék színek, minták kimeríthetetlen kombinációi, így ezek szinte mindig megtalálhatók a választékban.
   
  A pöttyös az igazi !
  A minták közül a pöttyös az egyik kedvenc, mert vidám, bolondos hangulatot ad, könnyedséget sugároz és mindenkinek jól áll!
   
  Blog Fajta Orsi
   
  Vintage hangulatban
  Vintage hangulatú nyakláncok várnak a Boltban! Egyedi fotókkal, motívumokkal díszített nyakláncok bármilyen alkalomra vagy kombinációhoz vedd is fel, biztosan egy jó adag vintage életérzést lopnak megjelenésedbe! 
   
  Blog Fajta Orsi2
   
  Ha szeretnél egyedi motívumot, színt kérni ékszerednek, vagy egyedi ajándékcsomagot kérni a megrendelt ajándékhoz, akkor keresd fel üzletét itt! Regisztráció után tudsz üzenetet küldeni.

  0 Hozzászólás
 • TiCCi Szilveszter !
  Írta : TiCCi Rockabilly Clothing
  Kedves régi, és új Vásárlók, Modellek, Fotósok és nem utolsó sorban Barátok cialis 20 akik segítik, dicsérik a munkám. Búcsúztassuk együtt, egy koccintással 2017-et!
  December 29-én pénteken délután kettőtől este hétig, vagy amíg akarjátok!
   
  Időpont: 2017. december 29., 14:00 - 19:00
  Helyszín: XIII. Budapest, Szent István Park 5., 100-as kaputelefon
   
  Ticci Rockabilly

  0 Hozzászólás
 • Tar Melinda Budapest Fashion Week
  Írta : Melynda Felting
  Gyönyörű selyem-nemez ruhák a 19. Budapest Fashion Week-en !
   
  November 21-én a Gundelben nagy sikernek örvendett szexi, fekete nunonemez selyem ruha. Anyaga shiffon selyem és extra merino. A ruha ősi technikával készült, víz és szappan használatával. Egyedi, különleges, egyben merész ruha, nemez kalappal, hozzáillő nemez party táskával.
   
  Blog Melynda BFW
   
   
  Photo: ZsoccFoto
  Budapest Fashion Week 2017. november 21.
   
  A selyem és gyapjú társításából különleges kelme jön létre. Csodálatos ruhákat, mellényt, ékszereket, táskákat készítek belőle, mindegyik egyedi darab. Van olyan ruhám, amihez külön csizmát is terveztem. Nagyon kényelmes, és a gyapjú tulajdonsága miatt vízlepergető. Tisztítása is egyszerű, tiszta langyos vízbe téve, szappannal, centrifugába téve másnapra megszárad.
  Ami készleten van, itt a webshopon meg lehet vásárolni. Rendelésre pedig bármilyen egyedi kérést teljesítek.
   
  Tar Melinda
  Melyda Felting

  0 Hozzászólás
 • Különleges női táskák
  Írta : Woody Ellen
  Imádom a munkám ! Illusztrátorként kezdetben csak saját magamnak festettem táskákat, de annyira tetszett mindenkinek, hogy a barátaim, családtagjaim is kaptak., majd egyre több megrendelés érkezett hozzám. Képeimből különleges hangulatú táskák, és egyéb kiegészítők készülnek.
   
  Woody Ellen
   
  A pénztárcák, szemüvegtokok mellett tavaly óta pedig már selyem sálakkal is bővült a kollekció.
   
  Nagy odafigyeléssel és szeretettel festek, majd a képek mikroszálas, vízálló anyagra kerülnek, hogy az ebből készült táskák a lehető legjobb minőségűek legyenek.
  A táskákhoz használt kapcsok, pántok stílusa miatt minden darabnak különleges retró hangulata van. Különösen ajánlom pin-up stílusú ruhákhoz.
  Tartós, kényelmes, trendi és kifinomult kiegészítők. Kellemes nézelődést az üzletemben!
   
  Ellen Cornelis
  Mentés
  Mentés
  Mentés
  Mentés

  0 Hozzászólás
 • Divat a nemez !
  Írta : Melynda Felting

  Csodás helyszínen várom az érdeklődőket első divatbemutatómon!

  Bemutatómra a novemberi Budapest Fashion Week divateseményén kerül sor.

  November 21-22-23, Gundel / Erzsébet királyné bálterem

  Pontos időpont: hamarosan !

  Budapest Fashion Week

  Kollekcióm minden darabja egyedi, stílusában modern. Színvilágukban egységesek, funkciójukban új értelmet kölcsönöznek használóiknak.

  A hagyományos módon gyapjúból készülő alapanyag természetes, rendkívül tartós, kellemes tapintású, puha.

   blog Melynda felting

  Kollekciómhoz magam készítem el az alapanyagot, víz és szappan használatával, ősi technikával, kézi nemezeléssel formára alakítva, varrásmentesen.

  Várok mindenkit sok szeretettel !

  Melynda Felting

  0 Hozzászólás
 • Melynda Felting
  Írta : Melynda Felting
  Divatbemutatóra készülünk !
   
  A nemezelés egy ősi kézműves technika, mely az utóbbi években nagyon közkedvelt.
   
  Ami a legfontosabb, hogy kollekciómhoz saját magam készítem el az alapanyagot, víz és szappan használatával, ősi technikával, kézi nemezeléssel formára alakítva, varrásmentesen. Termékeimet azoknak a hölgyeknek ajánlom akik értékelik a természetes anyagokat (selyem, extra minőségű gyapjú, hernyóselyem )viselését, szeretik azt ami egyedi és időtlen.
   
  A bemutatót 12 darabos kiskollekcióval tervezem, íme egy kis előzetes ! További részletek hamarosan !
   
  Melynda Felting blog

  0 Hozzászólás
MadeinFranceCE 2 logoBFW LOGO1 LeGourmetdeBordeaux MBA logo