• TiCCi Szilveszter !
  Írta : TiCCi Rockabilly Clothing
  Kedves régi, és új Vásárlók, Modellek, Fotósok és nem utolsó sorban Barátok akik segítik, dicsérik a munkám. Búcsúztassuk együtt, egy koccintással 2017-et!
  December 29-én pénteken délután kettőtől este hétig, vagy amíg akarjátok!
   
  Időpont: 2017. december 29., 14:00 - 19:00
  Helyszín: XIII. Budapest, Szent István Park 5., 100-as kaputelefon
   
  Ticci Rockabilly

  0 Hozzászólás
 • Tar Melinda Budapest Fashion Week
  Írta : Melynda Felting
  Gyönyörű selyem-nemez ruhák a 19. Budapest Fashion Week-en !
   
  November 21-én a Gundelben nagy sikernek örvendett szexi, fekete nunonemez selyem ruha. Anyaga shiffon selyem és extra merino. A ruha ősi technikával készült, víz és szappan használatával. Egyedi, különleges, egyben merész ruha, nemez kalappal, hozzáillő nemez party táskával.
   
  Blog Melynda BFW
   
   
  Photo: ZsoccFoto
  Budapest Fashion Week 2017. november 21.
   
  A selyem és gyapjú társításából különleges kelme jön létre. Csodálatos ruhákat, mellényt, ékszereket, táskákat készítek belőle, mindegyik egyedi darab. Van olyan ruhám, amihez külön csizmát is terveztem. Nagyon kényelmes, és a gyapjú tulajdonsága miatt vízlepergető. Tisztítása is egyszerű, tiszta langyos vízbe téve, szappannal, centrifugába téve másnapra megszárad.
  Ami készleten van, itt a webshopon meg lehet vásárolni. Rendelésre pedig bármilyen egyedi kérést teljesítek.
   
  Tar Melinda
  Melyda Felting

  0 Hozzászólás
 • Különleges női táskák
  Írta : Woody Ellen
  Imádom a munkám ! Illusztrátorként kezdetben csak saját magamnak festettem táskákat, de annyira tetszett mindenkinek, hogy a barátaim, családtagjaim is kaptak., majd egyre több megrendelés érkezett hozzám. Képeimből különleges hangulatú táskák, és egyéb kiegészítők készülnek.
   
  Woody Ellen
   
  A pénztárcák, szemüvegtokok mellett tavaly óta pedig már selyem sálakkal is bővült a kollekció.
   
  Nagy odafigyeléssel és szeretettel festek, majd a képek mikroszálas, vízálló anyagra kerülnek, hogy az ebből készült táskák a lehető legjobb minőségűek legyenek.
  A táskákhoz használt kapcsok, pántok stílusa miatt minden darabnak különleges retró hangulata van. Különösen ajánlom pin-up stílusú ruhákhoz.
  Tartós, kényelmes, trendi és kifinomult kiegészítők. Kellemes nézelődést az üzletemben!
   
  Ellen Cornelis
  Mentés
  Mentés
  Mentés
  Mentés

  0 Hozzászólás
 • Divat a nemez !
  Írta : Melynda Felting

  Csodás helyszínen várom az érdeklődőket első divatbemutatómon!

  Bemutatómra a novemberi Budapest Fashion Week divateseményén kerül sor.

  November 21-22-23, Gundel / Erzsébet királyné bálterem

  Pontos időpont: hamarosan !

  Budapest Fashion Week

  A nemezelés a legősibb technikák egyike. Ez a tiszta forrás szolgált ihletként, azonban a nemezelés ősi technika sajátossá, egyedivé és korszerűvé vált azáltal, hogy a NUNO technikát társítottam a legfinomabb merinói gyapjút és a hernyóselymet. Modern nemez, különleges technikával készített vékony, erős és lágy minőség. Színvilágukban egységesek, funkciójukban új értelmet kölcsönöznek használóiknak.

  A hagyományos módon gyapjúból készülő alapanyag természetes, rendkívül tartós, kellemes tapintású, puha.

   blog Melynda felting

  Kollekciómhoz magam készítem el az alapanyagot, víz és szappan használatával, ősi technikával, kézi nemezeléssel formára alakítva, varrásmentesen.

  Várok mindenkit sok szeretettel !

  Melynda Felting

  0 Hozzászólás
 • Melynda Felting
  Írta : Melynda Felting
  Divatbemutatóra készülünk !
   
  A nemezelés a legősibb technikák egyike. Ez a tiszta forrás szolgált ihletként, azonban a nemezelés sajátossá, egyedivé és korszerűvé vált azáltal, hogy a NUNO technikát alkalmazva társítom a legfinomabb merinói gyapjút és a hernyóselymet.
   
  Ami a legfontosabb, hogy kollekciómhoz saját magam készítem el az alapanyagot, víz és szappan használatával, ősi technikával, kézi nemezeléssel formára alakítva, varrásmentesen. Termékeimet azoknak a hölgyeknek ajánlom akik értékelik a természetes anyagokat (selyem, extra minőségű gyapjú, hernyóselyem )viselését, szeretik azt ami egyedi és időtlen.
   
  A bemutatót 12 darabos kiskollekcióval tervezem, íme egy kis előzetes ! További részletek hamarosan !
   
  Melynda Felting blog

  0 Hozzászólás
 • Élisa-Beth Art őszi kollekció
  Írta : Élisa-Beth Art Collection
   
  Az őszi teljes táska kollekció tervei....már jöhet a téli is....
  Eddigieket és persze hamarosan az újakat is itt a Pink Code webshopomban megtaláljátok!
   
  blogElis
  Kedveseim! Táska rendeléseket nov.10-ig tudok fogadni!
   
  Célom, hogy művészien illusztrált, festett termékeim gyönyörködtessenek, különleges hangulatot teremtsenek benned, rajtad, ékszernek, táskának, pénztárcák öltöztessenek szeretettel.

  Ékszereimet, táskáimat akár saját, megrendelt portrék alapján is vállalom.
  Azoknak ajánlom, akik merik vállalni az egyediséget, a személyiségüket szeretik a stílusosságot azt ami valójukban rejlik!

  Szeretés ölelés!
   
  Mosonyi Erzsébet
  Elisa-Beth Art Collection
   

  0 Hozzászólás
 • A Pink Code webshopot a magyar tervezők mellett külföldi tervezők is szeretik. A designerkedésből nem könnyű megélni, egy saját webshop eredményes működtetése sok időt és pénzt igényel.
  A Pink Code nagyon jó választás azoknak a tervezőknek, akiknek még nincs saját webshopjuk, webmarketingesük. Könnyebbség, hogy egy havi tagsági díjért cserében több ember ismerheti őket meg, a blog felületen híreket oszthatnak meg, divatbemutatón vehetnek részt, üzleteket találhatnak, új kapcsolatokat építhetnek.
   
  Arra, hogy a Pink Code nem csak egy sima webshop, hanem új lehetőségeket nyit meg, nagyon jó példa az olasz ELI.B márka. Elisabetta Pesce tervező olaszországi üzletében voltak már magyar nyakláncok, szlovák hajdíszek, cseh ékszerek. A legutóbbi párizsi divatbemutatóra Empico akril kövekkel díszített ruha kollekció készült. Most pedig megcsodálhatjuk az új ELI.B és EMPICO együttműködésben született táskákat.
   
  Empico
  Átlátszó doboz táska akril kövekkel: Empico for ELI.B
   
  Empico2
   
  A Pink Code segített összehozni a tervezőket, és ennek nagyon örülünk, az eredmény csodálatos.
  Mentés
  Mentés

  0 Hozzászólás
 • Bútorfestő workshop
  Írta : Pink Code
  Bútorfestő workshop a Vintage Paint & Vintage Decor szervezésében !
  Időpont: 2017.08.19. 
  10-17 óráig
  Helyszín: 1137 Budapest, Balzac utca 19.
   
  Vintage Paint bútorfestő workshop az alapoktól a profi végeredményig.Több technikát is megismerhetsz, gyakorolhatsz az általad hozott kisbútoron.
   
  Részvételi díj: 15 000 Ft
  20257928 511997362484189 958650324803069713 n
   
   

  0 Hozzászólás
 • A Vígékszer exkluzív ékszerszalon és ötvös műhely egy dinamikusan fejlődő ékszer manufaktúra a Vígszínház mögött, mely exkluzív kollekcióiról, valamint kimagasló minőségű gyémánt ékszereiről ismert.
  Az ötvös mesterek aranyból és platinából készült alkotásai igazi remekművek, a különleges gonddal válogatott drágakövek használata pedig maximálisan tükrözi a manufaktúra filozófiáját. Értéket képviselni és ajándékozni.
  A gyémántok és drágakövek beszerzése és ellenőrzése rendkívül aprólékos, nincs kompromisszum, a nemzetközileg elfogadott tanúsítványok is a prémium minőséget garantálják. Ez a figyelem és elkötelezettség teszi különlegessé a manufaktúra ékszereit.

  Az arany és a drágakövek értékálló ajándék, egy gyémántgyűrű generációkon át viselhető. A bemutatón ötletet meríthet az elragadó szépségű választékból, és ha segítségre van szüksége a Vígékszer szakértői segítenek a választásban, vállalják egyedi darabok elkészítését eljegyzésre, esküvőre vagy ajándékba.
   
  17973813 1634013226612894 209513563610212576 o

  0 Hozzászólás
 • 18. Budapest Fashion Week
  Írta : Pink Code
  Időpont: 2017 április 28-29-30.

  Kapunyitás 18:30 órakor, a divatbemutatók 19:00 órakor kezdődnek.
  Helyszín: GUNDEL / Erzsébet királyné bálterem.
  1146 Budapest, Gundel Károly út 4.

  PROGRAM
  április 28.Péntek:
  Evelin Fink, Feelomena(Italy), Rabocsi, Simonetta Sabo
  -Fellépő művészek: Kamara duo Paulik Lídia-Papp Henrik, Opera: Banai Sára

  április 29.Szombat:
  Szonja Dudik,Cogo,Amirab(England), Vígékszer, Essende

  április 30.Vasárnap:
  Drenkrom, Balázs Eszter, Timarcs, Aranyi Szilvia, Ticci Rockabilly Clothing
  -Fellépő művészek:Galaxis műhely performance
  A napi sorrend még változik!!

  A három napos rendezvény alatt 15 divattervező mutatja be legújabb kollekcióját. Külföldi vendég tervezők érkeznek Olasz országból és angliából.
  A divatbemutatókat látványos performance, live act,opera és kamarazene kíséri.
  Jegyek korlátozott számban a rendezvény napjain a helyszínen kaphatók: 3000.-Ft/
   
  17862503 1627062043974679 7126051479882038935 n

  0 Hozzászólás
 • Egyre többször hallani a fenntartható és az etikus divatról, de vajon pontosan mit is jelent ez? Miért nem fenntartható és etikus a divatipar, és mit tehetünk ellene?
   
  17880600 1923841177848839 2789310142896051628 o

  Időpont: 2017. április 27., 17:3020:00
  Budapesti Corvinus Egyetem, "C" épület VI-V.ea
   
  Idén hivatalosan is elindult a Fashion Revolution magyarországi képviselete. Április 27-én minden érdeklődőt szeretettel várnak egy sokszínű előadássorozatra, ahol többek között szó esik majd arról, hogy milyen problémák jellemzik ma a divatipart, milyen környezetkárosító hatásai vannak a fast fashion gyártatásnak és a túlfogyasztásnak, és nem utolsósorban, hogy miért fontos a társadalmi felelősségvállalás kérdése a divatipar kapcsán. Az érdeklődők betekintést kapnak az ipar és a gyártás kulisszái mögé, valamint hasznos tanácsokat arra vonatkozóan, hogy mit tehet az átlagfogyasztó, ha tudatosabb vásárlóvá szeretne válni.

  Sokan kérdezik és jogosan: egyáltalán van ma Magyarországon ruhaipar? Léteznek gyárak, gyártók? Igen, nem is akármilyenek! Rendkívül fontos és előremutató az MNV programja, amely igyekszik összehozni a magyar tervezőket a magyar gyártókkal. A program külön érdeme, hogy komoly társadalmi felelősségvállalás is jellemzi, ugyanis az abban résztvevő gyártók megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztatnak. Többek között erről a programról is beszél majd az MNV képviselője április 27-én! Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

  Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

  0 Hozzászólás
 • Vigyél színt az életedbe!
  Írta : Kovács Kinga
  Kinga Kovacs 2017 Tavasz/Nyár Mini Projekt
   
   
  1549389 639927589395833 1971540192003266225 n
   
  A Vigyél színt az életedbe! (Colour up!) limited edition kollekció elnevezéséből adódóan színes, vidám ruhadarabok exkluzív válogatása. Kovács Kinga ezzel a vibráló, 2017-es Tavaszi/Nyári kapszula kollekcióval nem csak a tavasz által hozott „új életet”, vidámságot, lehetőséget szeretné hangsúlyozni.
   
  A kollekció alapmotívuma az esztétikus, érdekes és az eddigiekhez képest szokatlan szemléletformálás.
   
  Egyedileg hímzett Braille-feliratokkal teszem felismerhetővé a ruhadarabok színeit látássérültek számára, ugyanakkor lehetőséget nyújtva a látó vásárlók számára is, egy különös, már-már titokzatos motívum viselésére.
   
  17361725 1246353768753209 6203475674630659871 n
   
  A Vigyél színt az életedbe! egyfajta mozgalom is, mellyel a tervező, csakúgy, mint tavasszal a természet is „ébred”, reményei szerint az embereket ráébreszti arra, hogy ebben a kissé sem „tökéletes” világban mennyi gyönyörűség van, mennyi lehetőség a boldogságra, újrakezdésre, és annak megértésére, hogy valójában milyen sok dologért lehetünk hálásak, melyet gyakran elfelejtünk.
   
  A ruhák egy színkavaládot képeznek, mely már magában is jókedvre deríti viselőjét. Kinga Kovács viszont kampánya során tovább szeretné motiválni az embereket az által, hogy olyan inspiráló mozgás – és látássérült modellekkel dolgozik együtt, akik helyzetük ellenére a legpozitívabb hozzáállással élik életüket, vidáman tekintve előre, és minden nap hálával fogadva az élet adta újabb lehetőségeket. Mai néha búskomor, pesszimista világunkban fontos, hogy ne csupán olyan emberekkel vegyük körül magunkat, akik valóban tudják értékelni az élet apró örömeit, de váljunk is azokká az emberekké.
   
  A Vigyél színt az életedbe! az élet forradalma, és egyben győzelme a búskomorság felett, mely során Kinga mások támogatására is fel szeretné hívni a figyelmet. Ebben utat mutatva azzal, hogy a kollekció vásárlása során, az eladott termékekből származó bevétel egy részét a Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesületének ajánlja fel, így elősegítve azt, hogy egyszerre csempésszünk boldogságot, vidámságot és színt a saját magunk, és más életébe is, megspékelve egy nagy adag inspirációval és jótékonysággal. Hiszen adni is jó!
   
  Hiszem, hogy a divat mindenkié, a cél, hogy mindenki a lehető legjobban élvezni tudja.

  0 Hozzászólás
MadeinFranceCE 2 La Masni LOGO1 LeGourmetdeBordeaux MBA logo