Kalap

Designer türkizkék szatén koktélkalap

Termék ára: 25000 Ft
Készletmennyiség: 1 db
Szállítási idő: Feladás 10-15 munkanapon belül
Tervező neve: Ozmonda Kalap Galéria
Ozmonda Kalap Galéria
Kis türkizkék szatén koktélkalap, szatén rózsákkal, designer kalap, babakék hangulattal
 
Kézzel feszített, saját faragású formán készült koktélkalap, szirmonként épített rózsákkal díszítve. Kiváló választás mind alkalmakra, mind a hétköznapi megjelenés kiegészítőjeként! Gyönyörű viselet tavasszal, nyáron, partira vagy esküvőre.
Viselhető mind a jobb, mind a bal oldalon.
Nincs fejmérethez kötve, kalapgumi rögzíti.
Minden alkalommal megrendelésre készítem, ami időt vesz igénybe, hiszen az elejétől a végéig kézzel készítem.
 
Ha más színben szeretnéd, egyedi módosításokat szeretnél, vedd fel velem a kapcsolatot!
 
Köszönöm, hogy meglátogattál, további jó vásárlást kívánok:
 
Ozmonda

 

Termék specifikációk/Termék leírás:
Szín: Kék
Anyag: Filc, Gyapjú, Pamut, Selyem, Szatén
Ingyenes szállítás: Nem
Pénzvisszafizetési garancia: 14 nap
Méret:
Vélemények
Tervező:
Ozmonda Kalap Galéria
Ozmonda Kalap Galéria
OZMONDA KALAP GALÉRIA

Jópár éve már, hogy kalandként belevágtam a kalapos szakmába. Szerencsémnek és kitartásomnak köszönhetően az ország legjobb kalaposmesteréhez, Várhegyi Évához kerültem. Értő kezei alatt a kíváncsiság szerelemmé nemesült, ami mellett azóta kitartok!

Nagyon fontos számomra, számunkra, hogy a klasszikus képzés alapjaira kezdhettem építeni tudásomat, így nem kérdés az, hogy a kalapjaink szigorúan kézi varrással készülnek, kézi technikákat alkalmazunk mindenhol, ahol lehetőség van még alkalmazni. Ám emellett nagy érdeklődéssel és soha nem szűnő kíváncsisággal fordulunk az új anyagok, modern technikák, meglepő megoldások felé. Így születik a varázslat, amit úgy nevezünk: Ozmonda Kalap!

Nem véletlenül lett szlogenné: csak egyéniségeknek! Couture kalapjaink nem az útkeresés időszakára valóak. Értő szem, kiforrott egyéniség az, mely viselni is tudja ezeket a darabokat!

 

Amit a kalapjainkról feltétlenül tudni kell!

 

A legdrágább darabjaink a custom made kalapok, amikor a kedves vásárlónk igényei szerint tervezzük meg a kalap minden apró részletét, anyagot, formát, színt, technikát. Ez a kategória a legmagasabb értéket képviseli!

Készülnek haute couture kalapok, melyek egy koncepció alapján, több tervezői darab, úgynevezett tervezői mintakollekció készül, és ezek alapján választ a kliens, hogy milyen méretbeli, rögzítésbeli, apró változtatásokkal készüljön el az ő kalapja.

Valamint vannak a pret a porter kalapok, vagyis viselésre kész, azonnal elvihető darabok. Ezek a a kalapjaink úgy valósulnak meg, hogy megihlet egy anyag, vagy egy forma, inspirál valami és abból egyetlen tervezői darab készül.


Üdvözlettel: Ozmonda

Tervező további termékei:
Tervező üzletének megtekintése
MadeinFranceCE 2 La Masni LOGO1 LeGourmetdeBordeaux MBA logo