Rólunk

A PINK CODE Kft. ambíciója a magyar és francia tervezők egyedi, kisszériás alkotásainak bemutatása, népszerűsítése és értékesítése.
 
Többszereplős webshopunk kínálatával szeretnénk a vásárlóink kedvében járni, a minőség kritériumát állítjuk a mennyiség elé, áraink pedig a legtöbb esetben nem drágábbak, mint a gyors konfekcióra készült ruházatok árai.
 
Miért jó ez neked, ha tervező vagy? Mert nem kell előre készletet küldened, így nem áll nálunk a terméked, és ezáltal a pénzed sem. Ingyenesen, saját webshopot nyithatsz, saját felületet alakíthatsz ki, bemutatkozással, logoval. Rugalmasan kiválaszthatod, milyen határidővel dolgozol, milyen fizetési módot fogadsz el, és minden megrendelés közvetlenül hozzád érkezik. Részt vehetsz bemutatóinkon, kiállíthatsz pop-up üzleteinkben.
 
Miért jó, ha vásárló vagy? A hazai és francia készítésű design termékeket közvetlenül a tervezőtől vásárolhatod meg, ugyanazon az áron, mint a tervezői ár. Egyedi igényeidet (méret, szín, stb.) a tervezővel belső levelezés útján egyeztetheted. A tervezőket előzetesen kiválasztjuk, így igazán izgalmas, egyedi és limitált kollekciók közül válogathatsz.
 
 
 
 
MadeinFranceCE 2 La Masni LOGO1 LeGourmetdeBordeaux MBA logo